Кінець епохи: у Львові розібрали дворик покинутих іграшок

У Львові ліквідували дворик із покинутими іграшками. Фото: Українська правда.

У Львові ліквідували дворик із покинутими іграшками. Фото: Українська правда.

Події
17 червня 2020 16:06

У Львові ліквідували дворик із покинутими іграшками. Тепер тут залишилися лише кілька клумб і старі меблі. Дитинство, прощавай!

Про те, що музей покинутих іграшок прибрали від "експонатів" повідомив сьогодні, 17 червня, львів'янин Віктор Міщенко.

Покинуті іграшки зникли із "музею", тепер це звичайний львівський дворик. Фото: Віктор МіщенкоПокинуті іграшки зникли із "музею", тепер це звичайний львівський дворик. Фото: Віктор Міщенко

Колоритний дворик на вулиці Князя Лева, 3 у центрі міста був популярним серед львів'ян і потрапляв у рейтинги цікавих місць Львова, про які невідомо туристам.

"Мешканці" дворика покинутих іграшок. Фото: pikabu.ru."Мешканці" дворика покинутих іграшок. Фото: pikabu.ru.

Дворик покинутих іграшок був популярним місцем серед туристів. Фото: Українська правда.Дворик покинутих іграшок був популярним місцем серед туристів. Фото: Українська правда.

Зібрав незвичайну колекцію мешканець будинку Василь Глушковський для своїх онуків. Він поставив гойдалку, зробив пісочницю, змайстрував фонтан та прикрасив подвір’я іграшками, які приніс з дому, від родичів та друзів. Так звичайний двір перетворився на музей. Згодом у старих сервантах та на поличках розмістили забавки, неподалік поставили вазони з квітами, на стінах почепили картини.

Нагадаємо, Дракон з Дому Легенд не пережив коронавірусу, а влітку минулого року з площі Коліївщини у Львові евакуатор забрав легендарний хіпі-бус. Додамо, що нещодавно у центрі Львова відкрили кальян-бар в стилі 90-х.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах