Підозрюють у зґвалтуванні хлопчика: правоохоронці затримали 18-річного львів'янина

Правоохоронці затримали 18-річного львів'янина за зґвалтування. Фото: pexels.com

Правоохоронці затримали 18-річного львів'янина за зґвалтування. Фото: pexels.com

Події
19 червня 2020 09:02

Львівські правоохоронці затримали ймовірного ґвалтівника, який серед білого дня 18 червня вчинив наругу над 12-річним хлопчиком.

Повідомлення про зґвалтування надійшло від львів’янки. Вона розповіла, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син. До розшуків дитини були задіяні співробітники усіх служб територіального  підрозділу поліції, патрульні поліцейські та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Львівські правоохоронці затримали ймовірного ґвалтівника 12-річного хлопчика. Фото поліціїЛьвівські правоохоронці затримали ймовірного ґвалтівника 12-річного хлопчика. Фото поліції

Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що на вулиці  Роксоляни  невідомий чоловік покликав його у парк нібито допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій. Там, у парку, дитину було зґвалтовано.

Як повідомили у поліції Львівщини, до встановлення особи та затримання зловмисника були задіяні оперативники, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

18-річного львів'янина підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Фото поліції18-річного львів'янина підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Фото поліції

За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова. Вирішується питання про затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за зґвалтування. Злочинцю загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину.

Мама зґвалтованого 12-річного хлопчика львів’янка Софія Яцків розповіла подробиці упізнання її сином ґвалтівника і заявила, що справу намагаються зам’яти. Батьки 18-річного підозрюваного у зґвалтуванні дитини вже найняли п’ятьох адвокатів.

Нагадаємо, прокуратура оголосила підозри ще трьом причетним до знущань та зґвалтування 18-річної дівчини-сироти у Перемишлянах на Львівщині.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах