Повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП

Порушив і повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП. Скріншот із відео "Гарячої лінії міста Львова".

Порушив і повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП. Скріншот із відео "Гарячої лінії міста Львова".

Події
19 червня 2020 16:21

На одному з львівських перехресть сталася аварія, яка потрапила на міські камери відеонагляду і здивувала навіть досвідчених поліцейських. Водій позашляховика, порушивши правила дорожнього руху, збив знак, а тоді повернувся на місце пригоди і… проїхав його знову. І знову невдача! А от чого не зробив – не залишився на місці ДТП і не заявив сам на себе у поліцію.

Незвичайна аварія сталася на перехресті вулиць Пасічної і Медової Печери сьогодні, 19 червня, близько пів на сьомої ранку. Відповідне відео опублікував адміністратор спільноти «Гаряча лінія міста Львова».

Порушив і повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП. Скріншот із відео "Гарячої лінії міста Львова".Порушив і повернувся, аби проїхати правильно: на львівському перехресті – незвичайна ДТП. Скріншот із відео "Гарячої лінії міста Львова".

Як видно на відео, водій збиває знак на перехресті, зупиняється за кілька десятків метрів, а за деякий час повертається. Він заднім ходом їде двосмуговою дорогою, повільно повертає на смугу зустрічного руху і знову заїжджає на острівець безпеки. Навіщо водій так вчинив – загадка. Схоже, хотів спробувати проїхати це перехрестя правильно. На жаль, з другої спроби йому це теж не вдалося – знову наїхав на острівець безпеки.

«Інформацію та номер порушника передано в Патрульну поліцію», – йдеться у повідомленні «Гарячої лінії міста Львова».

Нагадаємо, у ніч проти 19 червня на об’їзній Львова сталась ДТП з потерпілими. Попередньо відомо, що зіткнулися чотири автомобілі«Інформацію та номер порушника передано в Патрульну поліцію», – йдеться у повідомленні «Гарячої лінії міста Львова».

Нагадаємо, у ніч проти 19 червня на об’їзній Львова сталась ДТП з потерпілими. Попередньо відомо, що зіткнулися чотири автомобілі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах