Без права на заставу: підозрюваного у зґвалтуванні дитини у львівському парку арештували

Підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика у парку на Левандівці у Львові арештували. Засідання відбулося сьогодні, 20 червня. Фото: поліція Львівщини.

Підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика у парку на Левандівці у Львові арештували. Засідання відбулося сьогодні, 20 червня. Фото: поліція Львівщини.

Події
20 червня 2020 16:19

Підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика у парку на Левандівці у Львові арештували. Засідання відбулося сьогодні, 20 червня. 

Таке рішення обрав Залізничний районний суд 18-річному львів’янину, якого підозрюють у зґвалтуванні. Його триматимуть під вартою без права вийти на волю під заставу.

Підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика у парку на Левандівці у Львові арештували.  Фото: Віка Балицька.Підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика у парку на Левандівці у Львові арештували. Фото: Віка Балицька.

Нагадаємо, у  четвер, 18 червня, близько 12:40, мати школяра розповіла правоохоронцям, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син. Поліцейські встановили, що хлопчика на вулиці Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій. Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували. Правоохоронцям знадобилося кілька годин, аби затримати ймовірного ґвалтівника, який серед білого вчинив наругу над 12-річним хлопчиком. Ним виявився 18-річний львів’янин Мирослав М., який разом із батьками також проживає на Левандівці, неподалік від місця злочину. Під час обшуку у помешканні підозрюваного поліцейські знайшли речові докази, а саме одяг, у який ґвалтівник був одягнений під час злочину. Вдома 18-річний хлопець у присутності поліцейських зізнався батькам, що саме він зґвалтував 12-річного хлопчика. Після цього батьки заборонили йому говорити і викликали адвоката.

Мама зґвалтованого 12-річного хлопчика львів’янка Софія Яцків розповіла подробиці упізнання її сином ґвалтівника і заявила, що справу намагаються зам’яти. Батьки 18-річного підозрюваного у зґвалтуванні дитини, небідні люди, які займаються бізнесом, вже найняли п’ятьох адвокатів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах