Шиканемо, бейбі: на Львівщині помітили Lamborghini за пів мільйона доларів

У Львівській області помітили унікальний суперкар. Фото: carindigo.com (умовне).

У Львівській області помітили унікальний суперкар. Фото: carindigo.com (умовне).

Події
22 червня 2020 10:19

У Львівській області на прикордонному пункті пропуску помітили унікальний суперкар. Лімітований автомобіль Lamborghini Aventador SVJ завезли в Україну 16 червня.

За неофіційними даними, розмитнення авто обійшлася близько 160 000 доларів, що приблизно сягає вартості нового 2020 Porsche 911 (992) Carrera 4S. Ціна самого Lamborghini Aventador SVJ – приблизно 500 000 доларів. Тобто, сумарно витрачено близько 18 мільйонів гривень, повідомляє lviv1256.com.

У Львівській області помітили унікальний суперкар. Фото: lviv1256.comУ Львівській області помітили унікальний суперкар. Фото: lviv1256.com

Всього таких випустять тільки 900 таких купе і 800 родстерів, де немає дверей і в машину потрапляють через верх. В Україну привезли саме купе. Автомобіль оснащений 6,5-літровим 770-сильним V12 і здатний розігнатися до сотні за 2,8 секунди і розвинути швидкість понад 350 км/год. Суперкар Lamborghini отримав адаптивні амортизатори, керовані задні колеса і керамічні гальма.

В Україну завезли унікальний Lamborghini Aventador SVJ. Фото: lviv1256.comВ Україну завезли унікальний Lamborghini Aventador SVJ. Фото: lviv1256.com

Автомобіль може зупинитися на великій швидкості, адже його обладнали керамічним гальмівним механізмом.

Відрізнити Lamborghini Aventador SVJ можна по карбоновому обвісу і антикрилам з кілем. Саме у цього авто передбачені ковані диски Leirion Forged Shiny Black діаметром 20 дюймів спереду і 21 дюйм – ззаду.

Нагадаємо, на вулицях міста Дрогобич, що на Львівщині, помітили стару «Волгу» з незвичайним тюнінгом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах