Винесли все: відео пограбування львівської академії

Відео пограбування львівської академії. Фото: api.nsn.fm (умовне)

Відео пограбування львівської академії. Фото: api.nsn.fm (умовне)

Події
23 червня 2020 10:56

В суботу зранку, 20 червня, офіс «Logos IT-Academy», що на вулиці Івана Франка, 61 у Львові, пограбували більше, ніж на півмільйона гривень. Камери встигли зафіксувати «роботу» грабіжника.

Як  повідомили представники «Logos IT-Academy», грабіжнику вдалося винести понад 100 000 гривень, близько 10-ти робочих ноутбуків, мобільні телефони, та робочу техніку (камери, об’єктиви).

«Здавалося, що це нереально, тим паче в такий нелегкий час для усіх. Оскільки, на нашу думку, живемо ми в суспільстві адекватних людей, і 90-ті давно минули, але...», - прокоментували в «Logos IT-Academy».

На місці працювали правоохоронці, представники академії написали заяву до поліції.

Також в академії закликають усіх, хто впізнав грабіжника на відео, або має будь-яку інформацію про цю особу, поділитись нею за винагороду! Просять телефонувати за номером: (067) 990 99 02.

Нагадаємо, 11 червня близько 00:30 в квартиру 46-річного львів’янина на вулиці Яцкова у Львові увірвалась його колишня співмешканка та двоє незнайомих чоловіків. Нападники побили чоловіка молотком та викрали гроші, після чого втекли.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах