Західна Україна пішла під воду: шокуючі фото і відео наслідків негоди

Західна Україна пішла під воду: шокуючі фото наслідків негоди. Фото: Телеграм-чат 112.

Західна Україна пішла під воду: шокуючі фото наслідків негоди. Фото: Телеграм-чат 112.

Події
23 червня 2020 17:39

Потужні зливи наробили багато біди на Західній Україні. Станом на 17:00 вівторка, 23 червня, затоплені міста і села, зруйновані мости і дороги, перевернуті автомобілі, загинули люди.

Очевидці масово публікують фото і відео наслідків негоди.

У селі Красник, що у Верховинському районі Івано-Франківської області, через зсув ґрунту нині шість сіл відрізано від цивілізації. Між зсувами у пастці опинилися понад два десятки автомобілів. На щастя, їх вже визволили рятувальники.

Не пройти, не проїхати.Не пройти, не проїхати.

Потоп на Франківщині: 23 червня 2020 рік.Потоп на Франківщині: 23 червня 2020 рік.

Приїхали...Приїхали...

Негода на Прикарпатті: 23 червня 2020 рік.Негода на Прикарпатті: 23 червня 2020 рік.

Гігантські потоки води змивають на своєму шляху навіть мости.Гігантські потоки води змивають на своєму шляху навіть мости.

Заблокована дорога і на Коломию. У селі Лісному Хлібичині затопило будинки, селян евакуйовують надзвичайники. Проте, не всі погоджуються покидати домівки. 

Через негоду у Карпатах загинули троє людей. У селі Дземброня бабуся впала у бурхливий потік і потонула. У Яблуниці – в річку злетів автомобіль, водій і пасажирка загинули.

Через обвал дороги у річку впав автомобіль, загинули двоє людей. Через обвал дороги у річку впав автомобіль, загинули двоє людей.

Через негоду на Західній Україні побільшало аварій.Через негоду на Західній Україні побільшало аварій.

Занесло...Занесло...

У Микуличині розмило дорогу національного значення: проїзд перекрили.

Рятувальники "пливуть" на допомогу.Рятувальники "пливуть" на допомогу.

Наслідки червневої зливи.Наслідки червневої зливи.

Наробила біди негода і в Івано-Франківську. Підтоплені десятки будинків, на дорогах «плавають» автомобілі.

Велика вода в Івано-Франківську.Велика вода в Івано-Франківську.

Негода наробила чимало біди в Івано-Франківську.Негода наробила чимало біди в Івано-Франківську.

23 червня 2020 рік. Франківськ затопило.23 червня 2020 рік. Франківськ затопило.

Щасливчики, які переплили.Щасливчики, які переплили.

І вже ніхто нікуди не їде...І вже ніхто нікуди не їде...

23 червня 2020 рік. Івано-Франківська область. Біда...23 червня 2020 рік. Івано-Франківська область. Біда...

Гігантські потоки води і каміння пошкодили залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче – Микуличин та Микуличин – Ворохта.

«Починаючи з 23 червня цього року призупинено рух приміських поїздів № 6402/6401, що курсували у сполученні Івано-Франківськ – Ворохта – Івано-Франківськ», – повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Дуже неспокійно і на Буковині. Як повідомляє ДСНС у Чернівецькій області, в результаті підйому рівня води в річці Черемош сталося руйнування тіла дамби №5 і №21, існує загроза підтоплення частини міста Вижниця. Буковинці кажуть: якщо дощі триватимуть й найближчі дні – станеться катастрофа. А дощі на Західній Україні, зазначимо, обіцяють до неділі.

Річка Черемош, вийшовши з берегів, зруйнувала дві дамби. Фото: ДСНС у Чернівецькій області.Річка Черемош, вийшовши з берегів, зруйнувала дві дамби. Фото: ДСНС у Чернівецькій області.

У деяких селах Чернівецької області розпочалася евакуація людей. Фото: ДСНС у Чернівецькій області.У деяких селах Чернівецької області розпочалася евакуація людей. Фото: ДСНС у Чернівецькій області.

У ніч на 23 червня в селі Зарічне, що у Стрийському районі Львівщини, затопило близько 100 житлових будинків, 105 господарсько-нежитлових споруд, школу, ветеринарний пункт, магазини і клуб.

На Львівщині в селі Зарічне затопило будинки. Фото: ДСНС ЛьвівщиниНа Львівщині в селі Зарічне затопило будинки. Фото: ДСНС Львівщини

Через сильні дощі розлилась річка Турянка на Стрийщині. Фото: ДСНС Львівщини.Через сильні дощі розлилась річка Турянка на Стрийщині. Фото: ДСНС Львівщини.

Нагадаємо, увечері 20 червня затопило Львів. Води було настільки багато, що в деяких місцях зупинився рух транспорту, натомість на вулиці з'явилися човни.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах