Роздеруть собаки: львівські волонтери просять допомогти врятувати козулю

Львівські волонтери просять допомогти врятувати козулю. Фото: heol.hu (умовне)

Львівські волонтери просять допомогти врятувати козулю. Фото: heol.hu (умовне)

Події
24 червня 2020 16:48

Львівські волонтери Домівки врятованих тварин, що в парку «Знесіння», просять всіх небайдужих допомогти врятувати козулю від жахливої смерті – її продають на «притравку».

Як повідомив 24 червня зоозахисник та співзасновник Домівки Орест Залипський, маленьку козулю впіймали в лісі та виставили на продаж.

«Ще одна жертва тих нездорових дресирувань собак. Потрібно всього 7 мисливців, які скинуться по 500 гривень, і мале розірвуть собаки. Я знаю, що нас, адекватних людей, є більше і ми можемо врятувати її життя», - написав Орест Залипський.

Життя молодої козулі коштує всього 3 500 гривень. Усі, хто має можливість допомогти викупити беззахисну тварину, може приєднатись до збору коштів на банківську картку: 4149 6293 8110 7192.

Козуля, яку продають на притравку. Фото: Орест ЗалипськийКозуля, яку продають на притравку. Фото: Орест Залипський

До слова, притравочні (дослідні) мисливські станції — спеціальні стаціонарні місця для притравки і навчання мисливських собак. Як притравка використовуються дикі тварини, що містяться на цих станціях — вовки, лисиці, кабани, ведмеді, борсуки та інші. На притравочних станціях грубо порушуються права диких тварин - звірям виривають ікла та кігті, тоді спускають на них собак. Рани тварин заліковують і потім знову випускають до собак, поки ті не вб’ють дику тварину.

Нагадаємо, 31 травня львівські волонтери врятували чотирьох лисенят, які мали стати притравкою – тренажером для вбивства.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах