Любов зла: зневажений дружиною чоловік намагався покінчити з життям

Зневажений дружиною чоловік намагався покінчити з життям. Фото: unsplash.com (умовне)

Зневажений дружиною чоловік намагався покінчити з життям. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
28 червня 2020 10:54

Напередодні вночі, 27 червня, львівські поліцейські врятували 23-річного хлопця, який після сварки з дружиною намагався покінчити з життям.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, близько 3:00 правоохоронці помітили на вулиці Наукові автомобіль Volkswagen, який постійно їздив з однієї смугу на іншу. Це і насторожило патрульних.

Коли патрульні під’їхали до автомобіля, то помітили, що колеса вперті у бордюр, а заднє вікно розбите.

Розбите скло. Фото поліціїРозбите скло. Фото поліції

Просвітивши ліхтарем вікна, правоохоронці побачили чоловіка, в якого руки були в крові, також в салоні було чимало крові. Поліцейські виявили, що у водія відкритий перелом руки, надали домедичну допомогу та викликали «швидку».

Травмована рука водія. Фото поліціїТравмована рука водія. Фото поліції

Водій нічого не пам’ятав, скаржився на сильний головний біль та оніміння кінцівок, крім того, чоловік час від часу втрачав орієнтування в просторі. Довкола були розкидані документи керманича, тож патрульні встановили особу хлопця – ним виявився 23-річний мешканець Хмельницької області.

Під час розмови з поліцейськими до водія зателефонувала мама. Поліцейські відповіли на дзвінок. Жінка їм розповіла, що син посварився з дружиною і сказав, що більше не хоче жити і вибачився за все. За словами матері, син живе з дружиною на вулиці Науковій у Львові. Вона також повідомила поліцейським, що вже виїхала з Хмельницька і скоро буде у Львові.

З місця інциденту водія забрала карета-швидкої допомоги. Після огляду чоловіка госпіталізували, адже він має порушення пам'яті та дезорієнтований.

Нагадаємо, 26 червня близько 2:00 на станції «Підзамче» знайшли чоловіка, який лежав на колії. Таким чином громадянин хотів звести рахунки з життям.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах