Закатували до смерті: підозрюваних у вбивстві колишнього війта взяли під варту

Закатували до смерті: підозрюваних у вбивстві колишнього війта взяли під варту. Фото: поліція Львівщини.

Закатували до смерті: підозрюваних у вбивстві колишнього війта взяли під варту. Фото: поліція Львівщини.

Події
02 липня 2020 10:12

Поліцейські взяли під варту двох чоловіків, яких підозрюють у розбійному нападі та вбивстві господаря будинку в Пустомитівському районі Львівщини. Про це повідомили у поліції Львівщини.

«Суд обрав зловмисникам, двом львів’янам віком 26 та 29 років, запобіжні заходи – тримання під вартою строком на 60 діб без внесення застави», – йдеться у повідомленні.

Закатували до смерті: підозрюваних у вбивстві колишнього війта взяли під варту. Фото: поліція Львівщини.Закатували до смерті: підозрюваних у вбивстві колишнього війта взяли під варту. Фото: поліція Львівщини.

Нагадаємо, повідомлення про розбійний напад на будинок в одному з сіл Пустомитівського району надійшло до поліції 21 червня. Як встановили правоохоронці,  близько другої години ночі у будинок, де проживали 62-річний чоловік та його 56-річна дружина, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження. Підозрюваних у вбивстві затримали 30 червня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах