Напросилася: 20-річна львів’янка напала на патрульну

Львів’янка напала на інспекторку патрульної поліції. Фото поліції

Львів’янка напала на інспекторку патрульної поліції. Фото поліції

Події
03 липня 2020 09:13

Близько 4:00 ранку сьогодні, 3 липня, у поліцію звернулася львів’янка, яка заявила про домашнє насильство. Коли ж на виклик приїхали поліцейські, невдячна заявниця напала на патрульну.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, заява про домашнє насильство надійшла від мешканки одного з будинків на вулиці Івана Франка у Львові. На місці події правоохоронці виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, котрий саме сів у свій автомобіль «Опель» та намагався втекти. Патрульні його зупинили. 

Під час розмови з 23-річним водієм до правоохоронців несподівано підбігла його дружина, 20-річна львів’янка - та сама, котра повідомила про домашнє насильство. Жінка, котра також перебувала у нетверезому стані, напала на патрульну та нанесла їй тілесні ушкодження.

За фактом нападу на поліцейську слідчі відкрили кримінальне провадження за погрози або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Також за фактом керування автомобілем у нетверезому стані правоохоронці відкрили кримінальний проступок за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. 

Нагадаємо, бригада швидкої допомоги приїхала на виклик на вулиці Княгині Ольги у Львові, де в під’їзді на них напала п’яна компанія.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах