Небезпечні для здоров’я: на Львівщині виявили підпільний цех з виробництва антисептиків

На Львівщині незаконно виробляли дезінфікуючі засоби. Фото поліції Львівщини

На Львівщині незаконно виробляли дезінфікуючі засоби. Фото поліції Львівщини

Події
03 липня 2020 11:29

Учора, 2 липня, на Львівщині викрили тонни фальсифікованих антисептиків, які небезпечні для здоров’я людей. Незаконне виробництво дезінфікуючих засобів та засобів особистої гігієни, які не відповідають санітарним вимогам виявили на території Стрийського району.

На Львівщині виявили підпільний цех з виробництва антисептиків. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині виявили підпільний цех з виробництва антисептиків. Фото поліції Львівщини

«Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили ємності із двома  тонами готової продукції та трьома тонами сировини, етикетки, та бухгалтерську документацію. Усе вилучене буде скеровано на експертне дослідження. Також встановлюються особи, причетні до виготовлення небезпечного фальсифікату та місця його реалізації», — повідомили у поліції Львівщини.

На Львівщині викрили незаконне виробництво антисептиків. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині викрили незаконне виробництво антисептиків. Фото поліції Львівщини

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за умисне введення в обіг на ринку України  небезпечної продукції. Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, на Львівщині викрили цехи, де виготовляли фальсифікований алкоголь під маркою відомих брендів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах