Родичі підозрюють вбивство: в центрі Львова знайшли труп

У центрі Львова знайшли мертвим 41-річного львів’янина. Фото умовне: health.24tv.ua

У центрі Львова знайшли мертвим 41-річного львів’янина. Фото умовне: health.24tv.ua

Події
06 липня 2020 13:52

У неділю, 5 липня, у центрі Львова знайшли мертвим 41-річного львів’янина. Родичі підозрюють, що його вбили. У чоловіка, за словами рідних, була травма голови і не було грошей та мобільного. У поліції чекають на результати експертизи.

У понеділок, 6 липня, родичі загиблого у Facebook написали про пошук можливих очевидців вбивства. Рідний брат загиблого Андрій розповів, що його родича виявили перехожі на вулиці Новаківського за готелем «Дністер» близько обіду у неділю та одразу викликали поліцію та швидку, повідомляє ZAXID.NET.

«Брат до 22:00 суботи був на зв’язку. Раптом його знаходять без грошей, без телефона. Якщо би він просто йшов і знепритомнів, усе би було при ньому», – вважає брат загиблого.

Зі слів львів’янина, його брата могли вбити у ніч з суботи на неділю, коли той йшов від жінки, яка мешкає у районі Привокзальної, до батьків на Сихів. «Коли я з ним спілкувався близько 22:00 у суботу, запропонував йому викликати таксі. Думаю, він вирішив йти пішки, щоб зекономити», – пояснив брат.

За попередніми даними правоохоронців, чоловік був без видимих ознак насильницької смерті. Точну причину його загибелі встановить судово-медична експертиза.

Нагадаємо, пеподалік села Підбірці на залізничному перегоні «Підзамче-Підбірці» знайшли труп львів’янина.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах