Здали нерви: львів’янин влаштував стрілянину серед вулиці

На Львівщині 30-річний львів’янин вчинив стрілянину. Фото поліції

На Львівщині 30-річний львів’янин вчинив стрілянину. Фото поліції

Події
07 липня 2020 12:16

На Львівщині стався конфлікт на вулиці між 30-річним львів’янином та 64-річним пішоходом. Під час конфлікту львів’янин стріляв з пістолета. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Інцидент стався 5 липня близько 21:20 на проїжджій частині поблизу одного з магазинів у селі Старий Яричів Кам’янка-Бузького району. Як встановили правоохоронці, на проїзній частині вулиці Галицької між пасажиром автомобіля «Мазда» та мешканцем села виник конфлікт, який за кілька хвилин продовжився біля сільського магазину.

На Львівщині 30-річний львів’янин вчинив стрілянину. Фото поліціїНа Львівщині 30-річний львів’янин вчинив стрілянину. Фото поліції

Під час з’ясовування стосунків пасажир «Мазди» здійснив кілька пострілів з предмета, схожого на пістолет, проте очевидці - інші мешканці села, відібрали у нього зброю, після чого чоловік сів у авто та втік. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили предмет, схожий на стартовий пістолет та скерували його на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Невдовзі суд обере для підозрюваного запобіжний захід.

Нагадаємо, у Львові чоловік вистрелив у шию власному синові, а тоді - собі у голову.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах