Розшукували шість років: у Львові затримали іноземця

Розшукували шість років: у Львові затримали іноземця. Фото: pexels.com (умовне)

Розшукували шість років: у Львові затримали іноземця. Фото: pexels.com (умовне)

Події
09 липня 2020 12:52

У Львові правоохоронці затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку. Правоохоронні органи Федеративної Республіки Німеччина підозрюють затриманого у вчиненні шахрайства. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації Наполіції Львівщини, 31-річного іноземця викрили та затримали на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького у середу, 8 липня.

Розшукували шість років: у Львові затримали іноземця. Фото: поліція Львівщини.Розшукували шість років: у Львові затримали іноземця. Фото: поліція Львівщини.

«З 2014 року чоловік перебував у міжнародному розшуку за підозрою у скоєнні шахрайства на території Федеративної Республіки Німеччина. Іноземець затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо екстрадиції його у Німеччину», - йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, поліцейські затримали нападників, які до смерті закатували колишнього війта в селі біля Львова. Молодикам 26 і 29 років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах