Захотілося пригод: на Львівщині юнаки побили чоловіка і викрали його автомобіль

На Львівщині зловмисники побили водія та викрали автомобіль. Фото поліції

На Львівщині зловмисники побили водія та викрали автомобіль. Фото поліції

Події
13 липня 2020 10:32

У ніч із неділі на понеділок, 13 липня, на Львівщині зловмисники побили водія та викрали його автомобіль. Крадіїв, яким 18 та 23 роки, затримала поліція.

Як повідомили у поліції Львівщини, близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення від 29-річного мешканця Самбірського району про те, що у селі Дубаневичі Городоцького району на нього напали, побили, викрали його автомобіль ВАЗ-2106 та втекли.

Правоозоронці затримали двох юнаків, які причетні до розбою. Фото поліціїПравоозоронці затримали двох юнаків, які причетні до розбою. Фото поліції

«На території області було введено план «Перехоплення», під час якого екіпаж сектору реагування патрульної поліції Городоцького району у селі Вишня виявив та зупинив автомобіль, на якому втікали зловмисники. Правоохоронці затримали двох чоловіків, причетних до незаконного заволодіння автомобілем. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна», – повідомили у поліції.

Нападники – мешканці Городоцького району віком 18 та 23 роки. Їх затримали в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, екскерівництво львівського заводу підозрюють у розтраті мільйона гривень. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах