Куди гроші: екскерівництво львівського заводу підозрюють у розтраті мільйона гривень

Екскерівництво львівського заводу підозрюють у розтраті мільйона гривень. Фото: lvivlrz.com.

Екскерівництво львівського заводу підозрюють у розтраті мільйона гривень. Фото: lvivlrz.com.

Події
09 липня 2020 16:34

Прокуратура повідомила про підозру у розтраті майна та підробці документів колишнім голові правління та директору з виробництва та «Львівського локомотиворемонтного заводу». Екскерівництво заводу підозрюють у махінаціях на майже мільйон гривень. Про це сьогодні, 9 липня, повідомила керівниця прокуратури Львівської області Ірина Діденко. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За її словами, ексголова правління локомотиворемонтного заводу разом з колишнім директором виробництва виготовили неіснуючий лист від імені приватної фірми, у якому начебто ця компанія просить завод повернути надлишки кольорових та чорних металів після ремонту техніки. На підставі цього підробленого документу у 2018 році вони вивезли майно заводу, вартістю майже 1 мільйон гривень, щоб продати його. Під час транспортування металу правоохоронці виявили махінацію і наклали арешт на майно заводу.

Діденко запевнила, що прокуратура зібрала достатньо доказів і повідомила обидвом колишнім посадовцям про підозру у розтраті майна та підробці документів. Незабаром чоловікам обернуть міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, на Львівщині 48-річна працівниця банку крала гроші з рахунків клієнтів. Таким чином жінка «заробила» 115 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах