Не вбереглися: у Львові 11 працівників лабораторного центру захворіли коронавірусом

У Львові 11 працівників лабораторного центру захворіли коронавірусом. Фото: Роман Балук

У Львові 11 працівників лабораторного центру захворіли коронавірусом. Фото: Роман Балук

Події
13 липня 2020 12:30

Одинадцятеро працівників Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України захворіли на коронавірус. Шістьох інфікованих госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні, ще п’ятеро – на самоізоляції.

Як повідомила ZAXID.NET головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко, станом на 13 липня в інфекційній лікарні на лікуванні перебуває шестеро працівників обласного лабораторного центру. Їхній стан – середньої важкості.

Працівники, у яких виявили коронавірус, інфікувалися в побуті, вони не мали відношення ні до відбору проб, ні до проведення ПЛР-досліджень, повідомив заступник директора Центру Олег Когут.

«Серед тих, хто потрапив до лікарні, на щастя, важких хворих нема. Їхній стан середньої важкості. Є і працівники, у яких виявили коронавірус, але у них нема жодних симптомів. Таких, якщо не помиляюся, п’ятеро. Вони перебувають на самоізоляції. Сьогодні знову здавали біоматеріал на ПЛР-дослідження. Чекаємо результатів», – зазначив Олег Когут.

Нагадаємо, у лікарні від коронавірусу померла 55-річна працівниця Львівського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я. Станом на ранок 13 липня на Львівщині коронавірусом інфіковано 7107 мешканців.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах