Розшукували 4 роки: поліцейські затримали кілера за розстріл кримінального авторитета зі Львова

Поліцейські затримали кілера за розстріл кримінального авторитета зі Львова. Фото поліції

Поліцейські затримали кілера за розстріл кримінального авторитета зі Львова. Фото поліції

Події
13 липня 2020 17:59

Сьогодні, 13 липня, правоохоронці затримали кілера, якого чотири роки розшукували за вбивство кримінального авторитета у Львові. Читайте всі новини Львова на VG Львів.

Як повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, 37-річний підозрюваний у вбивстві під іншим ім’ям мешкав на території Яремче Івано-Франківської області.

Йдетьсь про події вересня 2015 року. Тоді до одного з будинків у Львові на автомобілі «BMW» під’їхали невідомі особи у камуфляжній формі та розстріляли 50-річного чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий загинув на місці. Невдовзі іномарку з номерами на чорному фоні правоохоронці знайшли у середмісті. Причетними до смерті львів’янина виявилися 47-річний та 37-річний чоловіки, які є учасниками місцевої організованої злочинної групи «Морда». Правоохоронці оголосили підозрюваних у міжнародний розшук.

Через кілька років одного з розшукуваних затримали в Італії, поблизу міста Неаполь. В лютому 2019 році його екстрадували до України. У червні цього ж року обвинувальний акт відносно нього було скеровано до суду.

А сьогодні, 13 липня, у Яремче поліцейські затримали другого підозрюваного у вбивстві кримінального авторитета зі Львова. Він є кілером угрупування «Морда», який безпосередньо розстріляв чоловіка.

Затримання кілера.Затримання кілера.

Затримання кілера.Затримання кілера.

Правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру за п.12 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, а також обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 10 липня на території однієї з лікарень у місті Винники сталась стрілянина – львів’янин прострелив ногу працівнику цивільної охорони медзакладу та втік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах