Видихай: на Львівщині відновили роботу дитсадків

На Львівщині відкривають дитсадки та заклади культури. Фото: blog.babymumz.com

На Львівщині відкривають дитсадки та заклади культури. Фото: blog.babymumz.com

Події
14 липня 2020 11:55

На Львівщині, через послаблення карантину, дозволили відновити роботу дитячим садочкам. В області запрацюють дитсадки та заклади культури, окрім театрів та кінотеатрів. Відповідне рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у Львівській облдержадміністрації, Львівська область перестала бути регіоном із значним поширенням Covid-19 та, відповідно до постанови уряду, підпадає під критерії послаблення карантину. Втім, є певні побоювання щодо роботи кінотеатрів та театрів.

На Львівщині відкривають дитсадки та заклади культури. Інфографіка Львівської облдержадміністраціїНа Львівщині відкривають дитсадки та заклади культури. Інфографіка Львівської облдержадміністрації

За словами заступника голови обласної держадміністрації Іван Собко за підсумками комісії, в області дозволили роботу дитсадків незалежно від форми власності, а також закладів культури, окрім кінотеатрів та театрів. Дозволено відновити роботу інклюзивно-ресурсних центрів. Робота закладів громадського харчування та розважальних закладів залишається обмеженою у часі до 23:00.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, про відкриття дитсадків у Львові міська комісія ТЕБ і НС говоритиме на засіданні сьогодні, 14 липня.

Нагадаємо, завдяки покращенню епідеміологічної ситуації у місті, у Львові вирішили послабити карантин – зокрема зняли обмеження щодо кількості відвідувачів в ресторанах та фітнес-центрах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах