Здали нерви: на Львівщині чоловік побив до смерті свого сусіда

На Львівщині чоловік побив до смерті свого сусіда. Фото: korupciya.com

На Львівщині чоловік побив до смерті свого сусіда. Фото: korupciya.com

Події
14 липня 2020 13:11

На Львівщині чоловік побив до смерті свого сусіда. Трагедія сталась 11 липня, втім у поліції Львівщини про це повідомили сьогодні, 14 липня.

До правоохоронців звернувся мешканець одного з сіл Золочівського району і повідомив, що знайшов тіло сусіда без ознак життя. Труп лежав на території його домогосподарства біля будинку.

«На місці події правоохоронці виявили тіло господаря – 60-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті, зокрема, травмами голови», - повідомили в поліції.

На Львівщині чоловік побив до смерті свого сусіда. Фото поліці ЛьвівщиниНа Львівщині чоловік побив до смерті свого сусіда. Фото поліці Львівщини

Поліцейські протягом доби встановили, що до скоєння злочину причетний 43-річний односельчанин загиблого. Близько 16:00, під час конфлікту, він побив сусіда, спричинивши йому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження. Убивці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, 13 липня правоохоронці затримали кілера, якого чотири роки розшукували за вбивство кримінального авторитета у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах