Оголосили голодування: на Львівщині селяни вимагають відремонтувати дорогу

На Львівщині мешканці сіл влаштували акцію протесту. Фото: facebook.com/doroha.mshanets

На Львівщині мешканці сіл влаштували акцію протесту. Фото: facebook.com/doroha.mshanets

Події
14 липня 2020 14:02

На Львівщині мешканці сіл знову влаштували акцію протесту за будівництво дороги. Троє жінок та священник обіцяють голодувати, доки не розпочнуться роботи.

Люди організували акцію за ремонт місцевої дороги Мшанець – Стрілки. Мешканці сіл, через які пролягає дорога, перекривають трасу міжнародного значення Львів – Ужгород, повідомляє tvoemisto.tv.

 Фото: facebook.com/doroha.mshanets Фото: facebook.com/doroha.mshanets

Місцеві вимагають відремонтувати 17 кілометрів траси, що сполучає половину ОТГ з опорною лікарнею. Наразі проклали лише 700 метрів, тож мешканці 11 сіл, які три тижні тому вже перекривали дорогу майже шість днів підряд, просять відремонтувати ще 4,25 км та виділити кошти на решту 13 км.

Нагадаємо, 17 червня мешканці 11 сіл на Львівщині перекрили трасу Н13 Львів-Ужгород у селі Стрілки Старосамбірського району. До того, школярі села Мшанець за допомогою місцевого священика зняли колоритне відео про подолання велетенської калюжі на дорозі до школи. Згодом священик УГКЦ Роман Гром зняв нове відео про аварійну дорогу Мшанець – Стрілки. Натомість, керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло сказав, що аби відремонтувати всю дорогу Мшанець – Стрілки, необхідно близько 60 млн гривень за умови, що буде один шар асфальтобетонного покриття.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах