Бабусі, видихайте: у Львові відкрили дитсадки

Бабусі, видихайте: у Львові відкрили дитсадки. Фото: freepik (умовне).

Бабусі, видихайте: у Львові відкрили дитсадки. Фото: freepik (умовне).

Події
17 липня 2020 11:41

Сьогодні, 17 липня, після чотирьохмісячної перерви у Львові відкрили дитсадки. Поки що  вони працюють за особливим режимом.

Перед входом до закладу усім дітлахам роблять температурний скринінг, повторюючи його що три години. Якщо температура в дитини підніметься впродовж дня, то батьки зобов’язані її оперативно забрати додому. Окрім того, мамам і татам батькам заходити у садочок, а приводити малят можна з 8:30 до 10:00.

Дитсадки Львова відкрили вперше за чотири місяці. Фото: Львівська міськрада. Дитсадки Львова відкрили вперше за чотири місяці. Фото: Львівська міськрада.

Робота в групах організувана таким чином, аби діти якомога більше перебували на свіжому повітрі. Працівники зазначають, що найважче буде вихованцям пояснити, що таке соціальна дистанція та навіщо її дотримуватись. Масками користуються лише працівники дитсадків.

У перший день після карантину дітей в садочки привели небагато. За інформацією міськради, у всіх садках міста Лева 17 липня було 1100 дітей, що становить близько 5% від загальної кількості.  У міському управлінні освіти прогнозують, що через те, що зараз літо, садочки будуть наповнені лише на 30-40%.

Нагадаємо, на Львівщині, через послаблення карантину, дозволили відновити роботу дитячим садочкам. В області запрацюють дитсадки та заклади культури, окрім театрів та кінотеатрів. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах