Затулив рота: жертва сексуального насильства розповіла подробиці нападу у Сихівському лісі

Жертва сексуального насильства розповіла подробиці нападу у Сихівському лісі. Фото: pexels.com (умовне)

Жертва сексуального насильства розповіла подробиці нападу у Сихівському лісі. Фото: pexels.com (умовне)

Події
18 липня 2020 09:24

Жертва сексуального насильства розповіла подробиці нападу у Сихівському лісі. Львівські поліцейські перевірятимуть цю інформацію. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про інцидент повідомила сама жертва Софія Завалень у соціальних мережах.

Сексуальне насильство зі сторони невідомого чоловіка трапився 16 липня у Сихівському парку.

«Мене мало не зґвалтували і це сталося на одній із галявин у Сихівському лісі. Я засмагала наодинці, коли побачила, як до мене підібрався невідомий чоловік. Коли я намагалась піти і почала кричати, він затулив мені рота і сказав, що лише помастурбує на мене… І мені відверто пощастило, що після того, як він закінчив, більше нічого зі мною не зробив», – повідомила дівчина.

Софія вже написала заяву у поліцію і повідомила, що правоохоронці застерегли не ходити у відлюдні місця на одинці. Водночас дівчина припускає, що чоловік, що здійснив сексуальне насильство, живе або працює десь неподалік, адже був без футболки. Нападник на руці мав обручку, а на шиї золотий ланцюжок із хрестиком.

«Сподіваюся, що моя історія стане прикладом, як не варто перебувати на самоті у відлюдному місці. Водночас закликаю всіх жінок і чоловіків, які потрапляли у подібні, або й гірші ситуації, не мовчати, бо можливо саме ваша історія може когось застерегти… Люди мають знати правду. Щиро вірю що цього чоловіка знайде поліція і він отримує по заслугах, а його дружина дізнається хто він є насправді так само, як його сусіди та близькі люди, які довідаються про його справжню сутність», – повідомила потерпіла.

Як пише Львівський портал, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження). Втім дівчина відкидає версію хуліганства і готова клопотати, аби відкрили справу за статтею 153 ККУ (П1) - «вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи», що карається позбавленням волі на строк до п’яти років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах