Максим Плохой: що відомо про луцького терориста

У Луцьку терорист захопив автобус із заручниками. Фото: vk.com

У Луцьку терорист захопив автобус із заручниками. Фото: vk.com

Події
21 липня 2020 16:04

Зранку 21 липня озброєний чоловік захопив автобус з людьми у Луцьку. Терорист назвав себе Максимом Плохим. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Прикувавши людей наручниками до сидінь у маршрутці, він вимагає аби президент, деякі міністри, олігархи визнали себе «терористами в законі».

За інформацією Слідство.Інфо, Максим Плохой – це псевдонім, а насправді злочинця звати Кривош Максим Степанович. Йому 44 роки. Народився він у листопаді 1975 року у селищі Гай Оренбурзької області Росії, офійційно прописаний у Луцьку.

У Луцьку терорист захопив автобус із заручниками. Фото: vk.comУ Луцьку терорист захопив автобус із заручниками. Фото: vk.com

У 2014 році під псевдонімом Максим Плохой видав книжку «Філософія злочинця», у якій він описує своє перебування у місцях позбавлення волі.

Свій перший термін ув’язнення він отримав, коли йому було 18 років. Тоді він відбув у тюрмі шість років. У 2005 році Максима Кривоша засудили до 8,5 років за ґратами з конфіскацією майна. Статті, за якими Кривош отримав покарання, стосуються незаконних зберігання та поводження зі зброєю, а також бандитизму та вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або було вчинене організованою групою.

Зображення: volynnews.comЗображення: volynnews.com

У своїй книзі Кривош стверджує, що у 2006 році його звинуватили у незаконному зберіганні зброї та самовільному присвоєнню владних повноважень чи посадового звання. Як розповідав Плохой у своїй книжці, він використовував уніформу спецпідрозділу «Беркут».

Ймовірно Криворош також кілька місяців навчався у духовній семінарії. У поліції лише підтвердили, що терорист сидів у в'язниці, а також перебував на психіатричному лікуванні.

Нагадаємо, у центрі Луцька озброєний чоловік із вибухівкою захопив автобус із заручниками. Інцидент стався сьогодні, 21 липня. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах