Біля Львова перекинувся автобус із людьми: подробиці

Біля Львова перекинувся автобус із людьми: подробиці. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Біля Львова перекинувся автобус із людьми: подробиці. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Події
25 липня 2020 21:23

Біля Львова перекинувся автобус. Аварія сталася сьогодні, 25 липня. Про це повідомили очевидці у спільноті "Варта 1", опублікувавши відповідні фото. Читайте більше важливих новин Львова за сьогодні. 

Як повідомив адміністратор спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич,  ДТП трапилася у селі Рясна-Руська, що у Яворівському районі. Автобус з'їхав із траси у рів і перекинувся. Нині лежить на боці у рові. На місці аварії працює поліція.

За словами Зінкевича, патрульні дуже швидко прибули на місце трагедії та витягли людей із понівеченого автобуса. Водії, які проїжджали повз, зупинилися і допомогли. "Швидкі" забрали двох чоловіків.

Біля Львова перекинувся автобус. Фото: Варта 1.Біля Львова перекинувся автобус. Фото: Варта 1.

У Патрульній поліції Львівщини повідомили, що аварія сталася о 20:27. Автобус, за кермом якого перебував 45-річний водій, мешканець села Рясне-Руське, з'їхав у кювет, пошкодивши дорожнє огородження.

«Під час ДТП в салоні автобуса перебував пасажир, ймовірно його син, 1987 року народження, проживає в Рясне-Руське (встановлено зі слів). Нами було проведено евакуацію потерпілих із транспортного засобу та надано домедичну допомогу. Потерпілі перебували в свідомості. Водія та пасажира госпіталізовано...», - йдеться у повідомленні.

Біля Львова перекинувся автобус із людьми. Фото: Варта 1.Біля Львова перекинувся автобус із людьми. Фото: Варта 1.

Біля Львова перекинувся автобус із людьми. Фото: Варта 1.Біля Львова перекинувся автобус із людьми. Фото: Варта 1.

Нагадаємо, в автотрощі, яка сталася 23 липня біля Угерська, що у Стрийському районі Львівської області, і в якій важко постраждали четверо людей, звинуватили лелеку, а місце охрестили "проклятим". Адже за кілька днів до цієї тут вже сталася страшна аварія, в якій загинули двоє чоловіків. За кілька хвилин до моторошної ДТП поліцейські дали вказівку водію Infinity зупинитися, але той не послухався і лише збільшив швидкість. При в'їзді в Угерсько він врізався у Peugeot.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах