З гранатою і набоями: затримали небезпечного викрадача скутерів з Винників

У Львові затримали викрадача скутера з вибухівками і патрони. Фото поліції

У Львові затримали викрадача скутера з вибухівками і патрони. Фото поліції

Події
28 липня 2020 09:18

Львівські правоохоронці затримали 33-річного викрадача скутера, який мав при собі вибухівки і патрони. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у поліції Львівщини, 25 липня близько 14:00 надійшло повідомлення від 44-річного львів’янина про викрадення його скутера, який він залишив біля одного з магазинів на вулиці Повітряній у Львові.

У Львові затримали викрадача скутера, який мав при собі вибухівки і патрони. Фото поліціїУ Львові затримали викрадача скутера, який мав при собі вибухівки і патрони. Фото поліції

«Проведеними заходами, неподалік місця скоєння злочину, патрульні поліцейські виявили чоловіка, який підпадав під опис зловмисника, та штовхав скутер, викрадений у заявника. Зловмисником виявився 33-річний житель міста Винники», — повідомили правоохоронці.

Під час встановлення його особи правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на гранату РГД-5, підривач та більше 30 патронів різного калібру. Експерти-вибухотехніки вилучили боєприпаси та скерували їх на дослідження.

Львівські правоохоронці затримали злодія, який мав при собі вибухівки і патрони. Фото поліціїЛьвівські правоохоронці затримали злодія, який мав при собі вибухівки і патрони. Фото поліції

Слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальні провадження, за скоєння яких передбачене позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, львівські патрульні інспектори виявили в перехожого вибухівку та набої. Він заявив, що хотів продати ці речі. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах