Автотроща біля Львова: у лікарні померла 16-річна донька водія Lexus

У лікарні померла 16-річна донька водія Lexus, який потрапив у ДТП на Львівщині. Фото: Варта1

У лікарні померла 16-річна донька водія Lexus, який потрапив у ДТП на Львівщині. Фото: Варта1

Події
28 липня 2020 11:41

У лікарні померла 16-річна донька водія автомобіля Lexus, який 27 липня потрапив у ДТП на Львівщині. Водій і його друга донька, якій 13 років, перебувають у реанімації. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Вранці 28 липня керівник Бродівської ЦРЛ Іван Бец розповів ZAXID.NET, що 48-річний водій та дві його доньки були доправлені після ДТП до райлікарні у важкому стані і перебували без свідомості. Для їх порятунку викликали нейрохірургів зі Львова. Третя пасажирка Lexus – мама дітей, постраждала найменше. Вона перебуває у травматології.

«Вчора старша дівчина була прооперована, після операції через годину вона померла. Стан її був украй важкий – важка черепно-мозкова травма. Другу дівчину теж прооперував нейрохірург. Зараз вона теж у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні. Водій теж у важкому стані. Приїжджав торакальний хірург, йому дреновано обидві плевлальні порожнини. У нього теж важка черепно-мозкова травма і переломи ребер», – зазначив Іван Бец.

На Львівщині сталася моторошна автотроща. Фото: Варта1На Львівщині сталася моторошна автотроща. Фото: Варта1

Зараз батько і молодша донька залишаються у Бродівській ЦРЛ, розповів керівник лікарні, їхній стан не дозволяє транспортувати. Лікування постраждалих у ДТП районні лікарі узгоджують з обласними спеціалістами.

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, водій автомобіля Lexus RX 350 48-річний громадянин Франції, який проживає у Києві, скоїв ДТП під час обгону двох вантажівок. Уникаючи зіткнення із зустрічним автомобілем, він прийняв вправо на свою смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2121 «Нива». Після цього Lexus RX 350 відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з фурою Renault Magnum.

Водія «Ниви», 60-річного мешканця Бродівського району, теж госпіталізували, однак його життю загрози немає.

Нагадаємо, ДТП, у якій зіткнулися автомобілі Lexus, ВАЗ-2121 «Нива» та вантажівки Renault, сталася 27 липня на трасі Київ-Чоп. Унаслідок удару Lexus, у якому їхала сім'я киян, розірвало на шматки та відкинуло на узбіччя, а «Нива» перекинулася на дах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах