Не розгубилися: на львівському ринку покупці допомогли затримати двох рецидивістів

Не розгубилися: на львівському ринку покупці допомогли затримати двох рецидивістів. Фото: Grzegorz.livejournal.com.

Не розгубилися: на львівському ринку покупці допомогли затримати двох рецидивістів. Фото: Grzegorz.livejournal.com.

Події
29 липня 2020 10:58

У Львові перехожі допомогли поліції затримати грабіжників. Двох раніше судимих львів'ян затримали та утримували аж до приїзду поліції. Читайте найголовніші новини Львова за сьогодні.

Як розповіли у поліції, повідомлення про пограбування на ринку «Галицький», що на площі Соборній, надійшло від 50-річної мешканки міста Винники. За її словами,  двоє невідомих заволоділи її мобільним телефоном iPhone 11 вартістю 45 тисяч гривень та намагались втекти.

Проте на допомогу обікраденій панянці поспішили перехожі. Вони не лише затримали грабіжників, але й утримували їх до приїзду поліції. Затримані – двоє раніше судимих львів’ян віком 43 та 52 роки. У них вилучили вкрадений мобільний телефон.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере для них запобіжний захід. Їм загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Брюховичах, що біля Львова, водійка недешевого автомобіля Nissan Qashqai вкрала вісім кущів спіреї, які за власні кошти придбали і висадили у сквері місцеві мешканці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах