У Львові п'яний водій втікав від патрульних та врізався в дерево: є постраждалі

У Львові п'яний водій втікав від патрульних та врізався в дерево. Фото поліції

У Львові п'яний водій втікав від патрульних та врізався в дерево. Фото поліції

Події
29 липня 2020 11:52

Сьогодні, 29 липня, близько опівночі у Львові п’яний водій намагався втекти від патрульних, але врізався в дерево. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, поліцейських проінформували про водія «Dacia Logan», який керує авто в нетверезому стані.

На вулиці Мазепи правоохоронці виявили згаданий автомобіль, який їхав з вимкненими фарами. Водій не відреагував на вимогу про зупинку та почав втікати. Екіпаж розпочав переслідування.

Та вже на вулиці Космічній 31-річний чоловік не впорався з керуванням та врізався в дерево. В салоні автівки окрім водія перебувало ще двоє пасажирів. Внаслідок зіткнення жінка потребувала допомоги медиків, тож на місце події викликали карету «швидкої».

Львів'янин, який перебував за кермом, мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Перевірка в медичному закладі показала результат 2,53 проміле. Далі справу передали слідчим.

Нагадаємо, 28 липня близько 20:30 на одній із заправок Львова затримали п’яних працівників охоронної фірми. Драгер показав 2,60 проміле.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах