Які саме: 12 проєктів із Львівщини отримали грантові кошти

Які саме: 12 проєктів із Львівщини отримали грантові кошти. Фото: Львывська ОДА.

Які саме: 12 проєктів із Львівщини отримали грантові кошти. Фото: Львывська ОДА.

Події
30 липня 2020 11:38

12 проєктів із Львівщини отримали 2 мільйона гривень грантових коштів. Такі результати конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад від асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» у 2020 році. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

На Львівщині із 52 поданих заявок відібрали 12. Серед них такі, які мають на меті безпеку громад карпатського регіону, подолання наслідків Covid-19, популяризацію історико-культурної та природної спадщини. Зокрема, облаштують офіс гостинності у культурно-туристичному центрі «Сокіл» у Бібрці, експозицію про часи Австро-Угорської імперії в музеї «Дрогобиччина», екотуристичний візит-центр на туристичній базі «Карпати» у Сколівському районі, розвиватимуть туристичну інфраструктуру в регіональному ландшафтному парку «Верхньодністровські Бескиди».

Які саме: 12 проєктів із Львівщини отримали грантов кошти.Які саме: 12 проєктів із Львівщини отримали грантов кошти.

Зазначимо, що більшу частину вартості кожного проєкту покриває грант, але власний внесок переможців має становити близько 20% від заявленої суми.

Загалом конкурсна рада відібрала 39 проэктів, які разом отримають фінансування понад 7 мільйонів гривень гранту. З них 12 – з Львівщини, 12 – із Закарпаття, 13 – з Івано-Франківської області і два з Чернівецької.

Нагадаємо, науковці виявили унікальні травертинові джерела поблизу Львова. Вони є рідкісними не тільки для України, але й для Європи.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах