Нудно не буде: на Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників

На Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників. Візуалізація: Львівська міськрада.

На Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників. Візуалізація: Львівська міськрада.

Події
30 липня 2020 13:34

У Львові з’явиться простір винахідливих ініціатив, наукових експериментів та мейкерських проектів STEAM Space. Він функціонуватиме як спеціалізований освітньо-науковий осередок і стане унікальним майданчиком для громадських ініціатив. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Новий простір планують відкрити на Науковій.

 «Це буде такий творчий коворкінг, де діти зможуть реалізовувати свої проекти. Тут будуть ментори, зустрічі з креативним кластером. Тут буде соціальне мейкерство. Є багато людей, які зацікавлені у такому проекті», — розповіла координаторка проекту Ярослава Яковлєва.

На Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників. Візуалізація: Львівська міськрада. На Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників. Візуалізація: Львівська міськрада.

На Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників. Візуалізація: Львівська міськрада.На Науковій з’явиться дитячий простір для винахідників. Візуалізація: Львівська міськрада.

Вартість STEAM Space — орієнтовно 4 мільйона гривень.

«Обладнання для роботи нададуть компанії, які працюють на ринку. Тут буде робота з підлітками, також буде залучено 5 коледжів і 2 школи. Цей простір зможе працювати зранку до ночі», — сказав керівник ініціативи «Наукова — розумний мікрорайон» Андрій Шевців.

Нагадаємо, 12 проєктів із Львівщини отримали 2 мільйона гривень грантових коштів. Такі результати конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад від асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» у 2020 році.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах