Зніматимуть серіал: у Львові на три дні перекриють низку вулиць

У Львові на три дні перекриють низку вулиць. Фото: KINOPOINT (умовне)

У Львові на три дні перекриють низку вулиць. Фото: KINOPOINT (умовне)

Події
08 серпня 2020 09:08

В центрі Львова знімають польський кримінальний серіал за твором Марека Краєвського. Тож від сьогодні, 8 серпня, і до 11 серпня кілька вулиць в місті перекриють, а громадський транспорт курсуватиме зі змінами. Читайте всі новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, події серіалу відбуваються у 1939 році, тому ті вулиці Львова, на яких будуть відбуватись зйомки, адаптують до тих часів: знімуть рекламні майданчики, сучасні вивіски, перенесуть смітники.

Крім того, під час зйомок на декількох локаціях міста повністю перекриватимуть рух транспорту та обмежуватимуть паркування.

Так, на вихідних, починаючи з 12:00 8 серпня, буде змінено рух тролейбусів № 22, 29, і 30 – вони курсуватимуть лише до пам’ятника Бандері. А тролейбус № 32 буде їхати лише до площі Кропивницького.

Автобус № 33 змінить кінцеву зупинку — він курсуватиме до музею «Русалки Дністрової» на вул. Коперника, де є кінцева маршруту № 21. Автобусний маршрут № 38 тимчасово скоротять до пл. Кропивницького.

Натомість у понеділок, 10 серпня, з 20:00 трамвай № 2 буде їздити по вул. Вітовського — вул. І. Франка. Кінцеві без змін. А трамвай № 1 курсуватиме через вулицю Підвальну, по Городоцькій, і до залізничного вокзалу.

Фото: ЛМРФото: ЛМР

Фото: ЛМРФото: ЛМР

Нагадаємо, на балконі Андрія Садового зніматимуть містичний трилер.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах