Відео: в Дрогобичі автомобіль збив дитину на самокаті

В Дрогобичі автомобіль збив дитину на самокаті. Фото поліції

В Дрогобичі автомобіль збив дитину на самокаті. Фото поліції

Події
07 серпня 2020 11:37

В четвер, 6 серпня, близько 18:20 на вулиці Стрийській у місті Дрогобич водій автомобіля «Фольксваген Гольф», рухаючись заднім ходом, збив 4-річну дівчинку. Дитину забрали до лікарні.

Про інцидент повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За кермом автівки «Фольксваген Гольф» перебував 19-річний мешканець міста Самбір. Водія наїхав на дитину, рухаючись заднім ходом, коли юна дрогобичанка каталась на самокаті.

4-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

Відео інциденту в мережі опублікувала користувачка Анна Лісовець. На ньому видно, що після наїзду до автомобіля підходить чоловік та агресивно відчиняє двері. На цьому відео обривається, тож не відомо, чим для молодого водія закінчилась ця подія.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Водію  загрожує штраф від 3 тисяч до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до 2 років, або арешт до 6 місяців, або до 3 років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років.

Проводять досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 3 серпня, водій «Ford Focus» на автодорозі неподалік Львова збив 4- річного хлопця та втік з місця ДТП. Дитину госпіталізували до лікарні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах