На вихідні на Львівщині втопилися четверо чоловіків

На вихідні на Львівщині втопилися четверо чоловіків. Фото: ДСНС у Рівненській області.

На вихідні на Львівщині втопилися четверо чоловіків. Фото: ДСНС у Рівненській області.

Події
10 серпня 2020 08:57

Протягом цих спекотних вихідних, 8-9 серпня, в озерах, річках і кар’єрах Львівщини втопилися четверо чоловіків. Найстаршому з них –  48 років,  наймолодшому – 25 років. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

За інформацією рятувальників, у суботу, 8 серпня, близько 16:00 у селі Скнилів Пустомитівського району, у місцевій водоймі, втопився чоловік 1989 року народження. Його тіло витягли на берег, але, на жаль, допомогти вже нічим не змогли.

Того ж дня, близько 21:20, втопився молодик у Яворівському кар’єрі. Трагедія сталася у селі Залужжя Яворівського району. Нещасному був 31 рік. Поліцейські вже встановили його особу, це мешканець села Шкло Яворівського району.

Як повідомили у Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, у неділю, 9 серпня, близько 15:30, у селі Угерсько Стрийського району, в річці Стрий, виявлено та піднято на поверхню тіло 48-річного місцевого мешканця.

Того ж дня, але на пів години пізніше, у селі Рижани Буського району, в місцевому ставку, втопився мешканець сусіднього села Чаниж. Хлопцеві було лише 25 років.

Правила безпеки на воді.Правила безпеки на воді.

Нагадаємо, біля Львова втопився 13-річний хлопчик. Трагедія сталася 30 липня, близько 19:10 у селі Жорниська Яворівського району. Дитина пірнула у воду і не виплила.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах