Один загинув, інший — у комі: двоє мотоциклістів потрапили у ДТП на Львівщині

На Львівщині двоє мотоциклістів потрапили у ДТП. Фото поліції

На Львівщині двоє мотоциклістів потрапили у ДТП. Фото поліції

Події
10 серпня 2020 11:30

На Львівщині двоє мотоциклістів потрапили у ДТП, один з яких, 63-річний львів’янин, загинув миттєво. Інший водій перебуває в комі. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Як попередньо встановили правоохоронці, 9 серпня близько 1:30 у селі Демня Миколаївського району 63-річний львів’янин, керуючи мотоциклом «Ява», здійснив наїзд на бордюр, після чого зіткнувся з деревом. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. 

На Львівщині двоє мотоциклістів потрапили у ДТП. Фото поліціїНа Львівщині двоє мотоциклістів потрапили у ДТП. Фото поліції

У той самий день близько 12:30 на автодорозі «Сколе-Славське» у селі Гребенів Сколівського району 32-річний мешканець одного з сіл, входячи у поворот, не впорався з керуванням мотоциклом «Мустанг», з’їхав на узбіччя та перекинувся. З тілесними ушкодженнями та у стані коми він госпіталізований у реанімацію. Чоловік не користувався мотошоломом.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться розслідування.

Нагадаємо, у Дрогобичі водій автомобіля «Фольксваген Гольф» збив 4-річну дівчинку. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах