Скільки платять: львівський океанаріум шукає акваріуміста

Львівський океанаріум шукає акваріуміста. Фото: tourprom.ru

Львівський океанаріум шукає акваріуміста. Фото: tourprom.ru

Події
11 серпня 2020 12:47

Львівський океанаріум, який вже цього місяця відкриють на проспекті Шевченка, 8 у Львові, шукає на роботу особливого працівника – акваріуміста. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідну вакансію розмістили на сайті для пошуку роботи Work.ua.

Серед вимог до кандидата на посаду акваріуміста: вік до 40 років, досвід роботи з акваріумами та доглядом за рибками (можливо й на любительському рівні), відповідальність, старанність, вихованість та бажання працювати в молодій команді та неповторній атмосфері.

Робочий день акваріуміста в львівському океанаріумі розпочинається в 10:00 ранку, а закінчується – в 20:00 вечора. Графік позмінний, тобто через два дні з понеділка до неділі.

За старанну роботу акваріуміста в морському музею обіцяють заробітну плату в 10 000 гривень.

Зазначимо, акваріуміст – людина, яка займається вивченням та аналізом життя риб, водних рослин, підтримує їх життєдіяльність в умовах життя в акваріумах. А також займається розведенням риб, слідкує за дотриманням усіх правил та норм щодо утримання акваріумів.

Зазвичай, в обов’язки акваріуміста входить: облаштування акваріуму згідно усіх норм та правил, підтримання в ньому необхідної температури, повітря та чистоти, догляд за мешканцями акваріуму та рослинністю, лікування та необхідне харчування риб, а також естетичне оформлення акваріумів.

Черепахи, акули, скати: у Львові відкриють океанаріум

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах