І шоколадки не треба: які обстеження у львівській лікарні можна пройти безкоштовно

І шоколадки не треба: які обстеження у львівській лікарні можна пройти безкоштовно. Фото: Львівська міськрада.

І шоколадки не треба: які обстеження у львівській лікарні можна пройти безкоштовно. Фото: Львівська міськрада.

Події
12 серпня 2020 12:02

Лікарня швидкої допомоги роз’яснила, які обстеження можна пройти у Львові безкоштовно. Читайте ще більше актуальних новин Львова за сьогодні.

Так, пацієнтам, які перебувають на лікуванні в лікарні, окремі обстеження проводять безкоштовно. 

Лікарнею укладено договір з Національною службою здоров’я України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій від 30.03.2020. Умови договору містять вимоги до послуг, які надаються за програмою медичних гарантій. Відповідно, пацієнти, які перебувають на лікуванні в лікарні, отримують послуги в межах реалізації програми медичних гарантій. Перелік медичних послуг, що входять у програму, розміщений у вільному доступі на сайті Національної служби здоров’я України. Ознайомитися з ним можна за цим посиланням.

«Водночас, лікарнею затверджені тарифи на платні медичні послуги. Оплата за платні медичні послуги надходить на рахунок лікарні", — наголосили в міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Нагадаємо, передчасно народжену львівську трійню Камілу, Аліну та Вероніку та їхню маму Оксану Потоцьку виписали додому. Дівчатка народилися на 32 тижні вагітності із вагою 1360 г, 1480 г і 1650 г. Упродовж місяця дітей виходжували у львівському перинатальному центрі. Для цього медзакладу це унікальний випадок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах