Виїхав на зустрічну: в автотрощі на Сколівщині загинула жінка

В автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото: поліція Львівщини

В автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото: поліція Львівщини

Події
18 серпня 2020 15:07

Сьогодні, 18 серпня, близько 10:30 на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Тухолька Сколівського району, зіткнулись легковик та автопоїзд. Внаслідок пригоди загинула жінка.

«Водій автомобіля «Опель Астра», 40-річний мешканець Закарпаття, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автопоїздом «Сканія», яким кермував 62-річний мешканець Миколаївської області», - повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

В автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото поліціїВ автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото поліції

Внаслідок зіткнення отримала травми пасажирка автомобіля «Опель», яка загинула на місці інциденту. Водія легковика та ще одну його пасажирку доставили у лікарню. Їх діагнози уточнюються.

В автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото поліціїВ автотрощі на Сколівщині загинула жінка. Фото поліції

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 8 років позбавлення волі.

Обставини події з’ясовують.

Нагадаємо, 18 серпня на перехресті вулиць Антоновича — Залізняка у Львові автомобіль «Volkswagen» завалив опору контактної мережі. Через це тролейбуси тимчасово курсуватимуть за зміненим маршрутом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах