Чому контролери застосували газовий балончик у трамваї: пояснення Львівелектротрансу

Чому контролери застосували газовий балончик у трамваї. Фото: news.lviv (умовне)

Чому контролери застосували газовий балончик у трамваї. Фото: news.lviv (умовне)

Події
20 серпня 2020 11:01

18 серпня навколо «Львівелектротрансу» розгорівся скандал - в трамваї № 3 на вулиці Івана Франка контролери застосували газовий балончик. За словами очевидців, газ потрапив в очі водію та його забрала швидка. Деякі місцеві ЗМІ писали, що в «Львівелектротрансі» намагаються зам’яти справу. Та львів’яни дочекались офіційних пояснень.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, о 17:10 двоє контролерів виявили в трамваї №3 трьох пасажирів, які перебували у салоні без масок і не мали підтвердження сплати за проїзд.

«Пасажирам висунули вимогу негайно одягнути маски або покинути трамвай, сплативши штраф за безквитковий проїзд. Зокрема, контролер зробив зауваження пасажирам та запропонував усунути порушення, або вийти з транспортного засобу», - розповів бригадир групи контролерів відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Фок.

Рух трамваю зупинили, до з'ясування обставин. Під час очікування до них втрутився чоловік із ознаками алкогольного (чи наркотичного) сп’яніння, який агресивно поводився. Невідомий вживав нецензурну лексику, накинувся на контролера і порвав йому форму, а також зірвав із шиї ланцюжок із кулоном.

За словами Андрія Фока, контролери були змушені застосувати перцевий балон та фізичну силу з метою самозахисту.

На місце події викликали екіпаж поліції, порушника доставили у Галицький відділ поліції. Правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у магазині в центрі Львова 39-річний чоловік побив продавчиню. Жінка побачила, що чоловік намагався вчинити крадіжку й зробила йому зауваження. Той, не довго думаючи, помстився за зухвалість.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах