За винагороду: львів'янин пропонував інтим 14-річному хлопцю

У Львові чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю. Фото: pexels.com

У Львові чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю. Фото: pexels.com

Події
20 серпня 2020 17:32

У Львові чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю, обманом затягнувши його у свій автомобіль. Він попросив налаштувати телефон, натомість почав приставати до неповнолітнього і пропонувати гроші.

Інцидент стався біля торгового центру на вулиці Богдана Хмельницького.14-річний хлопець розповів, що невідомий, якому він дав флаєри, попросив йому допомогти з налаштуванням мобільного зв'язку. Чоловік запропонував, через спеку, сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, бо там працює кондиціонер.

«Львів'янин протягнув хлопцеві телефон і неповнолітній почав його налаштовувати. Раптом, з розповіді хлопця, він почав приставати. Юнак відкинув його руку і сказав не робити більше так. Дитина не розгубилася і увімкнула диктофон на своєму телефоні та практично одразу закінчивши із налаштуваннями почав прощатися. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав приставати та пропонувати інтимні послуги за які готовий був йому заплатити 500 гривень. Юнак різко вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції», - повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У Львові чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю. Фото поліціїУ Львові чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю. Фото поліції

Правоохоронці затримали педофіла. Ним виявився 47-річний чоловік. Вже у відділку чоловік в усьому зізнався. Неповнолітній передав диктофонний запис працівникам поліції.

Нагадаємо, на Львівщині затримали педофіла, який розбещував дівчат віком 6 та 7 років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах