Педофілія чи наклеп: власника львівської кіношколи звинуватили у розбещенні дитини

Власника дитячої кіно школи у Львові Віталія Пересаду звинувачують у педофілії. Фото Вталія Пересади з Фейсбук

Власника дитячої кіно школи у Львові Віталія Пересаду звинувачують у педофілії. Фото Вталія Пересади з Фейсбук

Події
26 серпня 2020 15:49

37-річного власника дитячої кіно школи у Львові Віталія Пересаду звинувачують у педофілії. Він всі заяви заперечує і каже, що став жертвою наклепу.

Як повідомляли у відділі комунікації поліції Львівської області, за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. 

Віталій кілька місяців зустрічався з однією із старших доньок сім’ї Молодих Юлією. Тоді дівчині було 17 років. За словами жінки, чоловік показував свій паспорт, де було вказано, що його звати Віталій Небесний і йому 27 років. І лише нещодавно батьки дівчини дізнались його справжнє прізвище і вік. Насправді йому 37 років і його прізвище Пересада, повідомляє ZAXID.NET.

Щодо цього чоловік виклав відеозвернення на своїй фейсбук-сторінці, де стверджує, що став жертвою наклепу і помсти. За його словами, батьки його 18-річної дівчини Юлії Молодої – раніше вже погрожували йому фізичною розправою.

Натомість, матір дівчат розповіла, що у кінці липня сім’я поїхала в Затоку, що біля Одеси, на море. Разом з ними поїхав хлопець Юлії – Віталій. Після повернення у Львів уже 18-річна Юлія Молода вирішила втекти від батьків до Віталія. Водночас, молодша сестра Еллада заявила матері, що на морі Віталій кілька разів до неї чіплявся.

За її словами, чоловік заходив до неї в душ, а потім гладив її по нозі, коли вона лежала у ліжку. В цей момент дитина була одна в номері. Він запитав у дівчинки, чи у її школі хлопчики показують дівчаткам статеві органи, потім показав їй аніме з оголеними людьми. За словами дівчинки, Віталій попросив її нічого не розповідати мамі, бо їй ніхто не повірить. Навпаки, вся сім’я її покине і сестра зненавидить.

Фото з Фейсбук-сторінки "Першої львівської кіношколи"Фото з Фейсбук-сторінки "Першої львівської кіношколи"

Валентина Молода одразу звернулась у поліцію. За її словами, працівники поліції довго не хотіли реєструвати кримінальне провадження, однак ввечері 21 серпня таки зробили це.

Жінка регулярно публікує інформацію про випадок зі своєю донькою в Instagram. Вона наголосила, що за останні кілька днів їй написало кілька десятків людей, чиї діти також зізнались, що Віталій Пересада до них чіплявся на заняттях у кіношколі. Однак батьки не готові публічно про це заявляти.

Зараз 9-річна донька Валентини спілкується з психологом, учора її вперше допитали у цій справі.

Нагадаємо, у Львові чоловік пропонував інтимні послуги 14-річному хлопцю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах