Жертва п'яного майора: розпочато збір коштів на лікування курсантки Галини Николин із Львівщини

Жертва п'яного майора: розпочато збір коштів на лікування курсантки Галини Николин із Львівщини. Фото: Пласт.

Жертва п'яного майора: розпочато збір коштів на лікування курсантки Галини Николин із Львівщини. Фото: Пласт.

Події
27 серпня 2020 12:06

На території військової частини нетверезий майор ЗСУ Володимир Холодний скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток Української військово-медичної академії. Їх у важкому стані доставили у військовий шпиталь, двом з них ампутували ноги. Волонтери збирають гроші на лікування постраждалих. Одна із потерпілих — Галина Николин із Борислава, яка останні роки жила у Дрогобичі.

«У Галі розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня», — повідомили на сторінці Пласту, до якого належить дівчина.

Також там додали, що на лікування дівчини розпочато збір коштів.

Двом курсанткам ампутували ноги після наїзду нетверезого майора у Києві/Двом курсанткам ампутували ноги після наїзду нетверезого майора у Києві/

На території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві автомобіль Toyota Prius збив трьох курсанток Української військово-медичної академії.На території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві автомобіль Toyota Prius збив трьох курсанток Української військово-медичної академії.

«Галя з Борислава, більшість часу жила у Дрогобичі. Ми почали збір коштів для неї. Наразі точної суми не відомо, бо не зрозуміло, яка буде потреба в операції і реабілітації. Також нещодавно узгодили з київськими волонтерами спільний збір для трьох дівчат», — повідомили представники Станиці Дрогобич.

Жертва п'яного майора: розпочато збір коштів на лікування курсантки Галини Николин із Львівщини.Жертва п'яного майора: розпочато збір коштів на лікування курсантки Галини Николин із Львівщини.

Як розповіла Zaxid.net волонтерка Наталія Воронкова, у 23-річної Галі Николин на одній нозі відкритий перелом, на іншій – закритий. У 24-річної Тетяни Ніколаєвої з Рівненщини ампутована одна нога. В 23-річної Саші Гуй з Кіровоградщини ситуація найскладніша, тому що дівчина має супутнє захворювання, у неї ампутували одну ногу, вирішують питання щодо ампутації другої. Сьогодні дівчат консультуватиме професор.

Як додала волонтерка, за інформацією очевидців інциденту, дівчата не були знайомі між собою, вони чекали на отримання військової форми. А Володимира Холодного вони знали, адже напередодні його представили дівчатам як офіцера курсу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах