Далеко не втік: на Мазепи затримали львів’янина з викраденою з пошти посилкою

На Мазепи затримали львів’янина з викраденою з пошти посилкою. Фото: ТСН (умовне)

На Мазепи затримали львів’янина з викраденою з пошти посилкою. Фото: ТСН (умовне)

Події
27 серпня 2020 12:58

Напередодні, 26 серпня, на вулиці Мазепи у Львові затримали львів’янина з викраденою з пошти посилкою. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, працівниця пошти викликала копів близько 16:00, оскільки один з клієнтів забрав свою посилку та втік, коли йому сказали, що за неї треба заплатити 1300 грн.

На виклик відреагували кілька екіпажів. Під час обстеження прилеглих територій патрульні помітили схожого чоловіка в автомобілі «Mazda Е2100». Побачивши правоохоронців, 41-річний львів'янин помітно нервувати. Чоловік навіть не встиг завести двигун, як його затримали.

На Мазепи затримали львів’янина з викраденою з пошти посилкою. Фото поліціїНа Мазепи затримали львів’янина з викраденою з пошти посилкою. Фото поліції

Під час поверхневої перевірки автомобіля, там знайшли вкрадену посилку. За інформацією речниці патрульної поліції Львівщини Катерини Рибій, в посилці буди електроінструменти. На місці працювала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції.

Нагадаємо, в магазині в центрі Львова 39-річний чоловік побив продавчиню. Жінка побачила, що чоловік намагався вчинити крадіжку й зробила йому зауваження. Той, не довго думаючи, помстився за зухвалість.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах