Ночами їв із котячих мисок: зниклого під час грози єнота знайшли

Ночами їв із котячих мисок: зниклого під час грози єнота знайшли.

Ночами їв із котячих мисок: зниклого під час грози єнота знайшли.

Події
02 вересня 2020 10:13

Єнота Лялю, який, злякавшись грози, втік з дому і шість днів вештався невідомо де, нарешті знайшли. Про це повідомив розчулений власник тварини Андрій Гервазюк, подякувавши всім львів’янам за допомогу у пошуках і поширенні інформації про втікача. Читайте найцікавіші новини Львова за сьогодні.

«Наша дитина перелякана, стресована, спрагла вдома. Оглянута, ціла і неушкоджена з ведмежим апетитом. Ми дуже багато пережили за ці дні», - написав власник Єнота.

За його словами, допомогти знайти тварину допомогла дівчина, яка на Тракті Глинянському годує безпритульних котів. Йдучи серед ночі додому, вона помітила, що невідома тварина їсть корм її котиків. За кілька годин дівчина натрапила у соцмережах на пост про розшуки єнота.

Єнота Лялю знайшли. Фото: Андрій Гервазюк.Єнота Лялю знайшли. Фото: Андрій Гервазюк.

«Не повідомляли, бо ніхто не був впевнений, що це єнот. Але таки єнот, більше того, розумний єнот, що прийшов сам додому через 1 кілометр міста, перетнувши 3 дороги і купу дворів», - розповів Андрій Гервазюк.

Нагадаємо, подружжя львів'ян оголосили винагороду за знайдення домашнього єнота, який втік під час грози в районі вулиці Тракт Глинянський.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах