В’язні стебницького гаража: на Львівщині виявили клітки з десятками котів

На Львівщині виявили клітки з десятками котів. Фото: lentachel.ru (умовне)

На Львівщині виявили клітки з десятками котів. Фото: lentachel.ru (умовне)

Події
02 вересня 2020 14:41

Напередодні, 1 вересня, в гаражі на вулиці Сагайдачного в місті Стебник, що на Львівщині, виявили великі клітки з десятками котів. Вони безперервно нявчали, а на території стояв страшний сморід. Читайте всі новини Львова та області за сьогодні.

Про моторошну знахідку повідомила Наталя Петрицин, яка й виявила пухнастих в’язнів стебницького гаража. Жінка викликала на місце правоохоронців та написала заяву до поліції.

На Львівщині виявили клітки з десятками котів. Фото: Наталя ПетрицинНа Львівщині виявили клітки з десятками котів. Фото: Наталя Петрицин

Гараж, де тримали зачиненими котів, орендує мешканець Трускавця Вадим, який також утримує котів у власній квартирі, в багатоповерхівці на вулиці Мазепи. На це тривалий час скаржились мешканці дому.

«За нашими даними він тримає в квартирі більше п’ятдесяти котів. Ми ніяк не можемо позбавитись цієї проблеми», – розповіли сусіди чоловіка.

Люди неодноразово скаржились та викликали поліцію, вплинути намагається й голова ОСББ, однак поки все безрезультатно. Сам же чоловік в тій квартирі зараз не проживає, але регулярно її відвідує. Коли конфлікти з сусідами загостюються, він забирає частину котів і відвозить кудись. Однак потім привозить нових.

Очевидно додатковим місцем для утримання бідних кішок наразі є орендований у Стебнику гараж. Для чого чоловікові стільки котів і що він з ними робить – наразі ніхто не знає.

Нагадаємо, єнота Лялю, який, злякавшись грози, втік з дому і шість днів вештався невідомо де, нарешті знайшли.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах