Підозрюють викрадення: львівська поліція розшукує 22-річного хлопця

Підозрюють викрадення: львівська поліція розшукує 22-річного хлопця. Фото: поліція Львівщини.

Підозрюють викрадення: львівська поліція розшукує 22-річного хлопця. Фото: поліція Львівщини.

Події
03 вересня 2020 09:53

У Сколе загадково зник 22-річний чоловік. Рідні підозрюють, що його викрали. Востаннє молодика бачили, коли той виходив із дому, аби винести сміття. Правоохоронці закликають усіх, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування чоловіка, зателефонувати на оперативну лінію поліції 102. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

Підозрюють викрадення: львівська поліція розшукує 22-річного хлопця.Підозрюють викрадення: львівська поліція розшукує 22-річного хлопця.

22-річний Рувім Кузьмін, житель міста Сколе, зник 1 вересня, близько 20.40. Саме тоді рідні бачили його востаннє. Він вийшов із дому, аби винести сміття і не повернувся. Зі слів родичів, його могли викрасти. До пошуків зниклого залучили волонтерів та просто небайдужих, однак поки що інформації про те, де він перебуває, немає. Сьогодні, 3 вересня, будуть проводитися пошуки поблизу річки та лісу у Сколе.

«Чоловік був одягнений у білу футболку з синьою вставкою на грудях та емблемою у вигляді підкови, джинсові темно-сині шорти та взуття «в‘єтнамки». З собою мав мобільний телефон марки Redmi Xiaomi», - йдеться у повідомленні поліції.

Про Рувіма Кузьміна відомо, що він громадянин України, уродженець Волинської області, зараз з сім’єю проживає у місті Сколе. Два тижні тому чоловік одружився.

Усім, кому щось відомо просять телефонувати до поліції за номером «102». Анонімність гарантують.

Нагадаємо, що поліцейські Львівщини також розшукують особливо небезпечного зловмисника – 56-річного Віктора Тура.  Чоловіка підозрюють у вбивстві 22-річної дівчини та вогнепальному пораненні 41-річного чоловіка. Трагедія сталася у місті Пустомити ще 1 березня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах