Зніми прання: у Львові оголосили штормове попередження

7 вересня у Львові оголосили штормове попередження. Фото: Варта 1.

7 вересня у Львові оголосили штормове попередження. Фото: Варта 1.

Події
07 вересня 2020 16:22

Сьогодні, 7 вересня, синоптики оголосили у Львові та Львівській області штормове попередження. Протягом дня на Львівщині очікують грози та сильні пориви вітру. Про це повідомили у ДСНС Львівщини. Читайте всі новини Львова і Львівської області за сьогодні.

Надзвичайники закликали львів’ян і мешканців області дотримуватися правил безпеки та бути пильними на вулиці. Намагатися не ходити під розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. А ще краще – залишатися вдома.

Якщо негода спричинить будь-які непередбачувані наслідки, львів’ян закликають звертатись на «Гарячу лінію міста» (15-80).

7 вересня у Львові оголосили штормове попередження. Фото: Народна правда.7 вересня у Львові оголосили штормове попередження. Фото: Народна правда.

Додамо, що за даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, протягом дня у області буде хмарно з проясненнями. Очікуються короткочасні дощі та грози, вночі та вранці туман. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, шквали 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі становила 10-15° тепла, денна температура повітря зросте до 16 -21° тепла.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах