А квиток був: львівські контролери оштрафували дівчину без маски

Львівські контролери оштрафували дівчину без маски. Фото: 112 Україна (умовне)

Львівські контролери оштрафували дівчину без маски. Фото: 112 Україна (умовне)

Події
09 вересня 2020 11:02

У соціальних мережах знову обговорюють роботу львівських контролерів та звинувачують їх у перевищенні службових повноважень. Цього разу в трамваї за безквитковий проїзд оштрафували дівчину без маски, яка насправді заплатила за проїзд, а маску вдягнула відразу ж після зауваження.

Про інцидент у спільноті «Варта1» повідомив Сергій Панчишин.

За словами хлопця, до дівчини в трамваї підійшов контролер та попросив одягнути маску, вона відразу виконала його вимогу і показала квиток на проїзд. Та контролери все одно вивели дівчину з трамвая, пояснюючи це порушенням постанови. Троє контролерів погрожували дівчині, та все ж пішли на «компроміс»: «Ми робимо вам знижку, бо ви, мабуть, студентка, то краще оплатіть 140 гривень штрафу і на цьому ми закінчимо».

«Методом психологічного тиску та стресової ситуації на мою дівчину о 17:55 в трамваї №1 на зупинці вул. Русових в сторону Львівської політехніки було накладено незаконний штраф контролерами за наче неодягнену маску в трамваї», - написав Сергій Панчишин.

Львівські контролери оштрафували дівчину без маски. Фото: Сергій ПанчишинЛьвівські контролери оштрафували дівчину без маски. Фото: Сергій Панчишин

Хлопець вже залишив скаргу, тепер він вимагає вибачень від контролерів і компенсації завданих збитків. Сергій Панчишин запевняє, що контролер має право перевіряти квитки на проїзд, а не носіння маски. Тому звинувачує працівників "Львівелектротрансу" у перевищенні службових обов'язків і незаконно стягненому штрафі, адже квиток у дівчини був.

Нагадаємо, 4 вересня у Львові контролер погрожував пістолетом чоловіку з інвалідністю. Подія сталася на вулиці Степана Бандери, 12.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах