Нематеринський інстинкт: у Дрогобичі на тротуарі підібрали п'яну жінку із немовлям

У Дрогобичі на тротуарі підібрали п'яну жінку із немовлям. Фото: euroradio.fm (умовне)

У Дрогобичі на тротуарі підібрали п'яну жінку із немовлям. Фото: euroradio.fm (умовне)

Події
09 вересня 2020 12:53

Напередодні, 8 вересня, на тротуарі на вулиці Трускавецькій в Дрогобичі лежала п’яна жінка, а поруч із нею у візочку плакало немовля. Чоловік, котрий став очевидцем сумної картини, о 16:10 повідомив про інцидент правоохоронців.

«За вказаною адресою негайно виїхали співробітники ювенальної превенції та група реагування патрульної поліції Дрогобицького відділу поліції. На місці правоохоронці встановили особу жінки – 19-річної місцевої мешканки, котра, як в подальшому встановили медики, перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. У візочку плакав її шестимісячний син», - йдеться в повідомленні поліції.

Горе-матір з малюком забрали до місцевої лікарні. Медики констатували, що загрози здоров’ю хлопчика немає.

Правоохоронці повідомили про подію працівників служби у справах дітей Дрогобицької міської ради. Наразі вирішують питання щодо притягнення матері до відповідальності за несумлінне виконання обов’язків по догляду за дитиною.

У Дрогобичі на тротуарі підібрали п'яну жінку із немовлям. Фото поліціїУ Дрогобичі на тротуарі підібрали п'яну жінку із немовлям. Фото поліції

Нагадаємо, 12 березня в під’їзді у Львові поліцейські знайшли п’яного чоловіка, який спав на землі, а біля нього повзало немовля.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах